SC Vuokatti

SC Vuokatti

SC Vuokatti on sotkamolainen salibandyjoukkue, jonka nimi pohjautuu Vuokatin Urheiluopiston hallinnoimaan Sport Club Vuokatti -nimiseen urheiluseuraan.  SC Vuokatti on harjoittanut salibandytoimintaa Sotkamossa pian kaksi vuotta, ja toimintaan kuuluu tällä hetkellä edustusjoukkue, joka pelaa salibandyliiton alaista sarjaa; Pohjois-Suomen alueen 5.Divisioonaa. Joukkueessa on mukana tällä hetkellä noin 20 pelaajaa, jotka ovat iältään noin 16 – 35 -vuotiaita.

Joukkueen toiminta on avointa kaikille 16 – 35-vuotiaille miehille, jotka haluavat tulla kokeilemaan riittävätkö omat kyvyt pelata salibandya kilpailumielessä. Joukkue harjoittelee viikottain noin 1-3 kertaa Vuokattihallin kaukalossa. Määrä vaihtelee vapaiden harjoitusaikojen ja turnauksien ajankohtien mukaan. Turnauksia on keskimäärin kerran kuukaudessa viikonloppuisin, ja turnaus kestää yhden päivän, sisältäen kaksi 3x15min juoksevalla peliajalla pelattavaa peliä. Seuran tavoitteena on tarjota lähitulevaisuudessa mahdollisuus harrastaa salibandya Sotkamossa, iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta, seuran toiminnasta tai salibandystä lajina, niin ota yhteyttä joukkueenjohtaja/päävalmentaja Jukka Hynyseen tai pelaajavalmentaja Riku Toloseen. Facebook : SC Vuokatti ja scvuokatti.nettisivu.org

Jukka Hynynen  040-5325651
Riku Tolonen 050-3580813