Ajankohtaista

Jäälatujen kunnossapito lopetettu tältä keväältä

Jäätilateen huononemisen johdosta jäälatujen kunnostus on lopetettu tältä keväältä. Poikkeuksena kuitenkin kumpusaaren latu jota kunnostetaan toistaiseksi Rytilahteen asti.


Metsätöitä ”Rönkön nousun” lähialueilla

Metsänhoitoyhdistys tekee metsätöitä Vuokatista päin hiihdettäessä ns. Rönkön nousussa, joka on pitkä nousu ennen Rönkön tunnelia. Metsäkoneet liikkuvat alueella ja ylittävät hiihtoladun nousun yläosassa.

Kevät etenee ja ilmat lämpenee

Kevät etenee ja ilmat lämpenee
 
Luistelualueiden kunnossapito on lopetettu tältä talvelta. Salmelan, Vuokatin ja Leivolan jäät on kuitenkin puhdistettu maanantain lumisateen jälkeen ja luistelu jatkossa on omalla vastuulla!
Latuja kunnossapidetään edelleen, mutta järvien jäätilanteen vuoksi on jouduttu lopettamaan latujen hoito isolla koneella Hiukka-Leivola välillä, Vuokatissa Särkisellä ja Nuaksella Vuokatinmaan puolella. Näitä latuja hoidetaan moottorikelkalla.
Järvien jäätilannetta tarkkaillaan ja muitakin jäälatuja siirrytään hoitamaan keveämmällä kalustolla kevään edetessä.
Muista pysyä merkatuilla reiteillä ja varo heikkoja jäitä!

Vuoden 2018 Liikuntayhdistysten vuosiavustukset ja kesän kenttävuorot haettavissa.


Vuokatin koulun luistelualue ei ole enää käytössä

Vuokatin koulun luistelualue ei ole enää käytössä, vaan tilalle tulee hiihtohalsteri. Vuokatin koulun kaukalo on edelleen luistelijoiden käytössä.


Kerro mielipiteesi suomalaisesta liikuntakulttuurista

Kerro mielipiteesi suomalaisesta liikuntakulttuurista!

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja valtion liikuntaneuvosto ovat käynnistäneet laajan verkkokuulemisen liikunnasta ja huippu-urheilusta osana liikuntapoliittisen selonteon valmistelua. Verkkokuuleminen on avoinna maaliskuun 28. päivään asti.

Liikuntapoliittisessa selonteossa tullaan linjaamaan valtion liikuntapoliittisia tavoitteita ja toimenpiteitä tuleville vuosille. Kuulemisessa toivotaankin uusia näkökulmia, kehittämisajatuksia ja tarpeita fyysistä aktiivisuutta ja arki- ja hyötyliikuntaa koskien. Lisäksi huomioidaan omatoimisen ja ohjatun liikuntaharrastuksen, kilpaurheilun sekä vapaa-ajan liikunnan näkökulmat. Myös huippu-urheilun kehittäminen on huomioitu kuulemisessa kattavasti.

Linkki verkkokuulemiseen

 


Naapurinvaaran venesataman kodassa on tehty ilkivaltaa.

HYVÄT KODAN KÄYTTÄJÄT

VALITETTAVASTI NAAPURINVAARAN VENESATAMAN KOTA ON JOUTUNUT ILKIVALLAN KOHTEEKSI.

KODAN PESU TEHDÄÄN, KUN LÄMPÖTILA TYÖHÖN ON RIITTÄVÄ.

PAHOITTELEMME SIIVOA.

 

Mahdolliset havainnot ilkivallan tekijästä tai tekijöistä voi ilmoittaa Hannu Järviselle numeroon 044-7502042 tai Sotkamon poliisille 0400-301315


Poikkeusaikataulut Uimahalliin la 10.2.2018

Lauantaina 10.2.2018 uimahalli suljetaan poikkeuksellisesti kello 15:30. Lipunmyynti loppuu kello 14:00.


Huomio turvallisuus!

Tiedote

Loppuviikoksi sään ennustetaan lämpenevän ja lumisateiden muuttuvan märäksi. Säätilan muutos voi aiheuttaa taas puiden kaatumisia hiihtoladuille ja moottorikelkkareiteille.
Jokaisen laduilla ja reiteillä liikkuvan onkin kiinnitettävä erityistä huomiota turvallisuuteen. Sähkökatkoja voi olla valaistuilla latuosuuksilla.

Moottorikelkkareittien kunnostustyöt ovat edelleen kesken. Puita on taipunut ja kaatunut runsaasi reiteille, sekä reittien merkkauksissa on havaittu puutteita. Reittejä kunnostetaan mahdollisimman pian.


Aikuisten uimakoulut

AU III+IV 22.1-8.2.2018 /6 krt

Krooli-ja perhosuinti tekniikat

Kurssimaksu 55 euroa

 

AU I 22.2-26.3.2018/ 8 krt

Uimataidottomille, heikon uimataidon omaaville.

Opetellaan uinnin perusteita ja muutamaa tekniikkaa.

Kurssimaksu 66 euroa

 

AU II 9.4- 26.4.2018  6 krt

Rinta- ja selkäuinti tekniikat

Kurssimaksu 55 euroa

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset  Outi Hyppölä 044 750 2032